Vi gjør det ALTI enklere å velge grønt!

Lyst til å starte året med nye rutiner som er snille mot både miljøet, lommeboka og samvittigheten? Sammen kan vi ta steget mot en grønnere klode - her har vi samlet noen tips for å hjelpe deg på veien.

Slik får du en grønnere hverdag

Vil du ta grep for en litt grønnere hverdag? Hva med å bruke færre plastposer, installere sparedusj eller lære om riktig vedfyring? Det er mange små grep man kan ta for å gjøre en innsats for miljøet. Her finner du et hav av gode tips for å komme i gang.

Velgaltigrønt Miljøtags 750X500

Se etter miljøtags når du er på Alti-senteret

Butikkene har markert miljøvennlige produkter i butikken sin, for å gjøre det enklere for deg å velge grønt om du har behov for noe nytt. Slik kan du kjøpe varer som varer, som er laget av resirkulert materiale, eller som er uten skadelige kjemikalier. Er du i tvil, kan du be om råd fra de dyktige ansatte i butikkene våre.

Alti Velg Alti Grønt Gjenvinning Og Resirkulering Bærenett

Grønne valg i butikkene

For å gjøre det litt enklere for deg, har vi listet opp et utvalg produkter på hjemmesiden vår, slik at du kan lese om produktenes egenskaper og finne ut om det er noe som passer deg. Se oversikten her.

Resirkulering og panteordninger på senteret

Flere av butikkene våre har innleveringspunkter hvor du kan levere fra deg produkter som du ikke lenger bruker eller trenger. Her får du en oversikt over hva du kan levere hvor.

Alti Velg Alti Grønt Gjenvinning Og Resirkulering Papir Og Papp