Sport Outlet

Åpningstider

  • I dagStengt
  • Mandag09:00 - 20:00
  • Tirsdag09:00 - 20:00
  • Onsdag09:00 - 20:00
  • Torsdag09:00 - 20:00
  • Fredag09:00 - 20:00
  • Lørdag09:00 - 18:00
  • SøndagStengt
Kontaktinformasjon

Om Sport Outlet på Alti Arendal

 

Sport Outlet - Høy kvalitet til lav pris!

Hvem er Sport Outlet?

Sport Outlet er et spennende konsept som jobber med å selge merkevarer fra kjente leverandører innen kategoriene sport, fritid og friluftsliv - til bare lave priser!

Sport Outlet-kjeden ble etablert i 2012, og består av nettbutikken du nå besøker, i tillegg fysiske butikker rundt om i hele Norge. Sport Outlet har hovedlager og administrasjon på Os - en halvtime sør for Bergen.

Du finner en komplett oversikt over alle våre fysiske butikker her.

Høy kvalitet til lav pris

Vi jobber aktivt hver dag for å gjøre gode sport- og fritidsopplevelser tilgjengelige for absolutt alle, noe som tydelig gjenspeiler seg i vårt mantra: <<Høy kvalitet til lav pris!>>

Faktisk er vi så trygge på at produktene vi tilbyr er av topp kvalitet - at vi tilbyr hele 5 års garanti på alle produkter som selges i våre butikker. Det eneste kravet vi stiller er at man er medlem av vår fordelsklubb - slik at vi hele veien har god oversikt over det fullstendige livsløpet til det aktuelle produktet.

Du kan enkelt melde deg inn i fordelsklubben her.

tor-andre-bilde

Det er tydelig at forbrukerne setter pris på en aktør som Sport Outlet i dagens marked. Kombinasjonen av høy kvalitet og lave priser høres utrolig ut, men det er nettopp denne kombinasjonen som gjør at mange er blitt faste kunder hos oss!

- Tor-André Skeie, grunnlegger av Sport Outlet (Foto: Schibsted Partnerstudio)

Sport Outlet - hele Norges sportskjede

I et samfunn som baserer seg stadig mer på netthandel, er akkurat vår nettbutikk ganske unik! Produktene du kan kjøpe på nett hos Sport Outlet finnes kun på lager ute i de fysiske butikkene våre, og ikke på et eget nettbutikklager slik som hos de fleste andre!

I praksis støtter du dermed en lokal sportsbutikk direkte når du handler på nett hos oss - og det er vinn-vinn for begge parter dersom du ønsker muligheten for gode handleopplevelser i en fysisk butikk også i fremtiden!

Pallebutikken

Vi i Sport Outlet sparer kostnader alle steder hvor det er mulig, og det er forklaringen på hvordan vi kan tilby forbrukerne lave priser på produktene i våre butikker!

I Sport Outlet-butikkene finner man verken kostbar butikkinnredning, designer-uniformer eller pompøst interiør - vi har nemlig valgt å bruke europaller og armeringsjern til å bygge butikkene våre, og dermed holder vi kostnadene nede - både ved nyetablering og vedlikehold - og som en bonus kan alt av innredning gjenvinnes eller brukes på nytt dersom en av våre butikker skal flytte til nye lokaler eller bygges om.

Sport Outlet og bærekraft

I Sport Outlet er vi opptatte av bærekraft og miljø, og vi er stolte av å være ISO-sertifisert i henhold til de høythengende standardene ISO-9001 og ISO-14001.

I praksis betyr dette at vi aktivt jobber for bærekraftige og trygge produkter i butikkene våre, tar miljøhensyn, samt har stort fokus på HMS i hele verdikjeden vår. Eksempelvis kjøper vi ikke inn produkter som inneholder farlige miljøavgifter.

Visste du forresten at handleposene du får kjøpt i våre butikker er <<panteposer>>, og du får 3 kroner tilbake for hver pose du returnerer?