Kitchn tilbyr Concept Zero-serien som er miljøvennlige og gjenbrukbare  alternativer til engangsprodukter.

Matlokkene som er enklere å bruke, holder maten friskere, samtidig som det hjelper miljøet.

Kitchn Plastikklokk 1000X1000

Bakeark som kan brukes om og om igjen!

Bakepapir 1000X1000

Zip sugerør

Et must-have til de flotteste drinker på festen! Unngå bruk og kast ved å velge gjenbrukbare og miljøvennlige sugerør. Laget av glass og er 21 cm lang.
Rengjøres enkelt med en tynn børste og varmt vann.

Zero Sugerør Art

Om Concept Zero

Concept Zero er en norsk bedrift som ble startet under høsten 2018 av Sofie, Rakel og Alexander, tre skandinaviske gru¨ndere med bakgrunn i økologi og design. I produktserien fokuserer de på rene materialer av høy kvalitet, godt design og bærekraft og etikk i hele produksjonskjeden.

Alle produktene produseres uten miljøskadelige eller helseskadelige materialer og alle produktene er gjenbrukbare, har lang holdbarhet, og er produsert CO2 nøytralt.

De eier selv 100% av Concept Zero AS som gjør at de selv har full kontroll på produktutviklingen, sourcing av materialer, og hele produksjonskjeden. De har høye standarder, som er viktig for både miljøet, produktkvaliteten, og menneskene som er involvert i å produsere produktene. F. eks. følger de Fair Trade prinsippene under hele produksjonskjeden, inkludert der vi henter materialene som brukes for å lage Concept Zero produktene.