Dollarstore

Åpningstider

  • I dag10:00 - 20:00
  • Mandag10:00 - 20:00
  • Tirsdag10:00 - 20:00
  • Onsdag10:00 - 20:00
  • Torsdag10:00 - 20:00
  • Fredag10:00 - 20:00
  • Lørdag10:00 - 18:00
  • SøndagStengt
Kontaktinformasjon

Om Dollarstore på Bystasjonen Sandnes

Verdier

Vi i Dollarstore er stolte av å kunne tilby kvalitetsvarer til lave priser. Vi har et bredt utvalg av annerledes varer som du ikke finner i andre butikker, og dette er en av våre styrker. Men våre verdier handler ikke bare om pris og utvalg. Vi verdsetter også innovasjon, glede og kvalitet. Dette gjør at vi skiller oss ut fra andre butikker, og gjør oss til en favoritt blant prisbevisste og kvalitetsbevisste kunder.

Om oss

Dollarstore tilbyr et imponerende utvalg av produkter til overraskende lave priser, spesialisert innenfor kategorier som personlig pleie, inkludert hud- og hårpleie, sjampo, sminke, samt et bredt spekter av artikler for hus og hjem, kjøkkenutstyr og sesongvarer. Vår forretningsidé er å tilby produkter som er essensielle for hverdagen, til priser som er tilgjengelige for alle. 

I Dollarstore er vi opptatt av mer enn bare lave priser. Vi ønsker at hvert besøk i våre butikker skal være en unik opplevelse, fylt med nye oppdagelser hver gang. Derfor sørger vi for å stadig fornye vårt vareutvalg. I tillegg til vårt standard sortiment, introduserer vi regelmessig nye og spennende varer, spesielt innenfor sesongbaserte kategorier og for hus og hjem. Våre butikker er designet for å inspirere til utforskning, hvor kunder kan finne alt fra kjøkkenredskaper til dekorative gjenstander, og alt imellom.

I tillegg til våre allerede lave priser, tilbyr Dollarstore også fantastiske tilbud som “3 for 2” eller “2 for 30 kr”. Disse tilbudene gir våre kunder muligheten til å gjøre enda større kupp på deres favorittvarer. For å gi våre kunder enda større verdi, tilbyr vi også “2 for 1” på utvalgte varer. Disse tilbudene er en del av vårt engasjement for å sikre at våre kunder alltid finner gode kjøp på dagligdagse nødvendigheter. Enten du er på utkikk etter å fornye kjøkkenutstyret, finne sesongens must-haves, eller bare ønsker å plukke opp noen hverdagslige essensielle produkter, er Dollarstore stedet hvor kvalitet møter lave priser, og hvor shopping alltid er en opplevelse.

Klikk og hent