SmoothieXchange

Åpningstider

  • I dag09:00 - 20:00
  • Mandag09:00 - 20:00
  • Tirsdag09:00 - 20:00
  • Onsdag09:00 - 20:00
  • Torsdag09:00 - 20:00
  • Fredag09:00 - 20:00
  • Lørdag09:00 - 18:00
  • SøndagStengt
Ledige stillinger

SmoothieXchange søker butikksjef

SmoothieXchange ble etablert i 2004 og har i dag 17 utsalgssteder. Vi tilbyr sunn og rask mat til folk på farten, og våre smoothies og bowls er alltid "freshly made"!

Som butikksjef hos oss har du ansvaret for den daglige driften av butikken. Du trives i lederrollen og jobber godt både alene og i team. Du liker en hverdag med høyt tempo, samtidig som du klarer å beholde roen i stressende situasjoner. For deg er det viktig å skape en positiv og energisk vinnerkultur, og det er hos deg og ditt team kunden får den beste opplevelsen!

Du vil gå inn i en operativ butikksjefrolle hvor du jobber fysisk i butikk hver dag. I tillegg til kundebehandling, smoothielaging og daglige rutiner, vil du ha ansvaret for varebestilling, bemanning og opplæring. Ditt mål er at butikken alltid viser seg fra sin beste side, hvor god service og høy kvalitet står i fokus!

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert, med et positivt menneskesyn og gode lederegenskaper. Du liker å ta ansvar, er strukturert og har godt overblikk. Du motiveres av gode resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet. Det er en fordel om du har tidligere ledererfaring, men ikke et krav.

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende stilling i et sosialt og hyggelig miljø! Vi sørger for god opplæring hvor du lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare.

Er du butikksjefen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!

Søknadsfrist 12.05.2024

Kontaktinformasjon

Om SmoothieXchange på Alti Farmandstredet

Våre smoothier består av naturlige ingredienser og har en fyldig konsistens. Vi lager alle våre smoothier på bestilling, og har et bredt utvalg. Her finner alle noe de har lyst på. Hos oss kan du få alt fra klassiske smoothier, til versjoner med protein, grønnsaker eller vår bestselger Açaí.

Vi har flere økologiske produkter, og mange av våre smoothier er veganske. Vi tilpasser etter kundens ønsker, og tar hensyn til eventuelle allergier.

Vi har også et bredt utvalg av sunn snacks, drikke og energibarer.  Vi har også vår egen home edition serie med smoothiepacks i ulike smaker, og vår egen topping-serie som økologisk Berry Granola, Coconut Shavings, Goji Berries, Cacao Nibs og Mandelsmør.