Amfi Flekkefjord ligger sentralt plassert på det gamle jernbaneområdet i Flekkefjord, like ved den nåværende rutebilstasjonen og med gangavstand til byens gågate. Primærmarkedet er Flekkefjord, og senteret har i tillegg et godt tilsig av kunder gjennom det store hyttemarkedet i området.

På senteret finner kundene et variert utvalg av butikker innen ulike bransjer, som samlet omsatte for kr. 281 millioner i 2022.

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS uttaler at «Amfi Flekkefjord er et godt etablert senter med spennende utviklingsmuligheter, og ligger i en region vi kjenner godt. Senteret blir et positivt bidrag til vår portefølje, og vi ser frem til å komme i gang med arbeidet.»

«Vi er godt fornøyde med avtalen som er inngått med Alti» sier styreleder i Spor 2 Eiendom AS, Harald Henriksen. «Alti forvalter flere kjøpesenter i vår region, og vi tror det vil slå positivt ut for vårt senter. Senteret vil etter hver bli omprofilert til Alti sin kjøpesenterprofil» sier Henriksen.

_________________________

FAKTA

Spor 2 Eiendom AS

Spor 2 Eiendom AS eier kjøpesenteret i Flekkefjord som til nå er kjent som Amfi Flekkefjord.
Selskapet eies av NG Eiendom Agder AS, Coop Sørvest SA og Drangeid 4 AS.

 

Alti Forvaltning AS

Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre, og har avdelinger i Arendal, Mandal, Trondheim, Oslo og Ålesund. Med avtalen i Flekkefjord er selskapet engasjert i 40 kjøpesentre.