Navnefestene markeres med gode publikumsaktiviteter og tilbud på sentrene. Med disse vil kjeden telle 23 Alti-sentre. Og flere kommer til i løpet av året.

Alti Farmandstredet

Alti Farmandstredet er den største shoppingdestinasjonen i Tønsberg og omegn og ligger sentralt plassert i byen. Senteret har over 80 butikker og mange populære spisesteder. 

Her blir det navnefest 3 dager til ende, 12. – 14. mai, med morsomme aktiviteter for store og små, gode tilbud og herlig stemning i senteret, lover senterledelsen.

Senterleder Stig Eriksen gleder seg til navnefesten og ser fram til at Farmandstredet blir et Alti-senter. «Alti har blitt et sterkt merkenavn innen handel, og når vi beholder navnet Farmandstredet i tillegg, beholder vi den lokale og historiske tilknytningen, noe som er viktig for vår identitet. Vi er i gang med noen oppgraderinger i senteret og vi kommer til å fortsette med det trinn for trinn. Vi jobber hele tiden for at kundene skal trives hos oss og da er det mange detaljer som samlet sett gir en hyggelig opplevelse.

Nå ønsker vi alle kunder velkommen til 3 innholdsrike dager med masse aktivitet på senteret. Møt opp!» oppfordrer Stig.

Alti Vinterbro

Vinterbro Senter er en attraktiv handelsdestinasjon i Ås, ca. 20. min. sør for Oslo, like ved Tusenfryd fornøyelsespark. Senteret feirer sitt nye navn, Alti Vinterbro, 19. – 21. mai.

Her vil det også bli herlige aktiviteter for store og små i løpet av navnefesten, det blir stempeljakt og mye mer, og Alti-maskotene Ellie & Timba kommer.

«Under navnefesten er det planlagt et program med mange spennende aktiviteter for kundene våre, kaffe og kake, konsert og gode tilbud. På lørdag deler vi ut 500 gaveesker med premier fra butikkene våre – vinn det du ALTI har ønsket deg. Vi har fått nye maskoter Ellie og Timba, som vi tror blir populære blant de små, disse vil publikum kunne møte alle tre dager under navnefesten» forteller senterleder Grethe Johnsen. «Vi gleder oss til å bli en del av Alti-familien og få utnytte de fordelene som ligger i kjedesamarbeidet!»

Navnet med ALT I

Alti er en kombinasjon av flere ord, som har flere betydninger: Du kan lese det som «alltid» eller «Alt i». Med Alti uttrykker vi at vi vil være til stede for deg som kunde, og vi har ambisjoner om å samle mye på ett sted for deg. Våre sentre er arenaer for handleopplevelser, tjenester og møter mellom mennesker. Gjennom dette skaper vi verdier og muligheter lokalt.

Alti Forvaltning har nå 34 kjøpesentre i porteføljen, og fra 19. mai bærer 23 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter. 

 

Skjermbilde 2022 05 12 Kl. 09.02.23