Senterleder Tom A. Hestås gleder seg til navnefesten og ser fram til at Handelsparken blir et Alti-senter. Han ønsker alle kunder velkommen til innholdsrike dager med masse aktivitet på senteret. 

«Under navnefesten er det planlagt et program med mange spennende aktiviteter for kundene våre,  og selvfølgelig gode tilbud. Vi har fått nye maskoter Ellie og Timba, som vi tror blir populære blant de små, disse vil publikum kunne møte under navnefesten» forteller senterleder Hestås. 

«Vi gleder oss til å bli en del av Alti-familien og få utnytte de fordelene som ligger i kjedesamarbeidet! Det tror vi blir bra både for kunder og butikker.»

Navnet med ALT I

Alti er en kombinasjon av flere ord, som har flere betydninger: Du kan lese det som «alltid» eller «Alt i». Med Alti uttrykker vi at vi vil være til stede for deg som kunde, og vi har ambisjoner om å samle mye på ett sted for deg. Våre sentre er arenaer for handleopplevelser, tjenester og møter mellom mennesker. Gjennom dette skaper vi verdier og muligheter lokalt.

Alti Lyngdal

Alti Lyngdal er en del av en handelspark ca. 3 km fra Lyngdal sentrum, strategisk plassert ved dagens E39 mellom Stavanger og Kristiansand.

Eiendommen ble opprinnelig oppført i 1986, gjennomgikk en totalrenovering og ombygging i 2014, og fremstår nå som ny og moderne, med god planløsning og en solid teknisk standard. 

Alti Forvaltning har nå 34 kjøpesentre i porteføljen, og fra 27. mai bærer 24 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter.