Og endelig kan vi feire!

Navnefestene markeres med gode publikumsaktiviteter og tilbud på sentrene. Med disse navnefestene har vi gått fra 15 til 21 Alti-sentre i løpet av et år. Og flere vil komme til i 2022.

Alti Nordbyen

I Larvik var det ikke bare navnefest, men også 30-årsjubileum for senteret. Nordbyen har vært synonymt med handel i Larvik i tre tiår, etter at det første gang åpnet dørene i november 1998. Det var lokale gründere som i sin tid grunnla senteret, og det har vært utbygd og oppgradert i flere omganger. Nordbyen har i disse årene hatt ulike eierskap, inntil senteret sommeren 2021 ble solgt til Aurora Eiendom AS, med forvaltningsavtale med Alti.

I forbindelse med navnefesten har Nordbyen pynta seg og foretatt noen oppgraderinger i fellesarealene, bl.a. med nymalt inngangsparti og et oppgradert stellerom.

Og nå fortsetter eventyret – som Alti Nordbyen fra 4.11.2021.

Alti Vestnes

Vestnes er et knutepunkt i Møre og Romsdal, og her ligger kjøpesenteret Vestnes Brygge idyllisk ved fjorden og småbåthavna. Senteret åpnet dørene i 1988 og har lokalt eierskap gjennom selskapet Malme AS. I mars 2021 inngikk eierne forvaltningsavtale med Alti Forvaltning AS.

Vestnes Brygge har vært gjennom flere utvidelser og oppgraderinger, og denne uka feires det navnefest 3 hele dager til ende, som Alti Vestnes.

«Vi feirer med en heidundrende navnefest torsdag – lørdag denne uka, med spennende program for hele familien. Samtidig skal vi introdusere våre maskoter Ellie og Timba» forteller senterleder Kathrine Klokset. «Vi gleder oss til å bli en del av Alti-familien og få utnytte de fordelene som ligger i kjedesamarbeidet, det tror vi blir bra for både kunder og leietakere!»

 

Alti Forvaltning har nå 31 kjøpesentre i porteføljen, og fra denne uken bærer altså 21 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det gir sentrene mer innhold for markedskronene.
www.alti.no