FALAFEL BURGER 🍔
Helt ny vegetarburger med en vri. Prøv denne klassiske falafelburgeren, servert med urtedressing og valgfri fries. En smakfull veggie-opplevelse du ikke vil gå glipp av.

 ASIATISK FISKESUPPE 🍜
For de som elsker en smak av Asia, presenterer Jordbærpikene denne nydelige fiskesuppen. Med saftige fiskebiter av laks og sei, grønn curry, sitrongress, frisk råkost og nystekt focaccia. En perfekt balanse av smaker i hver skje.

 BULGURSALAT 🥗
Fargerikk salat bestående av mettende bulgur blandet med falafel, granateple, bakt paprika, urtedressing. Serveres med deilige skiver av Jordbærpikenes hjemmelagde focaccia til.

 PASTA MED SPANSKE KJØTTBOLLER 🍝
Opplev Spanias smaker med denne  nye pastaretten, servert med spanske kjøttboller i en rik tomatsaus med hint av røkt paprika. Og det beste? 38% av kjøttbollene er grønnsaker. Så gode at barna også kommer til å elske den. 

 FORNYET KLASSIKER, CLUB SANDWICH
Jordbærpikenes elskede Club Sandwich har fått en oppgradering! Med nytt brød og smaksrikt urtesmør, toppet med nydelig middelhavskylling og, selvfølgelig, deilige fries til

 NY OG FORBEDRET NACHOS
Nachos elskere, dere vil ikke bli skuffet! Jordbærpikene har frisket opp nachosen sin med mørt, marinert biffkjøtt, sprø nachochips, toppet med rømme, vårløk og mais. Og for vegetariske venner, nå får du denne også i en deilig vegetar variant med saftige grønnsaker.

 BAKT POTETEN TILBAKE 😃
Er du fysen eller litt sulten kan vi anbefale et nostalgisk comeback hos Jordbærpikene, nemlig Bakt potet med bacon, rømme, urtesmør, mais og vårløk!

 FOCACCIAPIZZA 🍕
Nyhet i disk, focacciapizza – raskt, godt og enkelt
Med pepperoni for de som vil ha ekstra smak, eller vegetarisk med deilig tomat og mozzarella. Lett å ta med seg om du er på farten.

 KALDE LIMONADER 🍹
Til lunsjen kan du nyte en av Jordbærpikenes egne kalde limonader som kommer på menyen, hva med en frisk pasjonsfruktlimonade eller en jordbærlimonade til maten? (bilde pasjonsfruktlimonade)

 Ta turen innom Jordbærpikene for nydelig mat, og en hyggelig stund med venner og familie 🌸🍔🍝🥗🍕