Velkommen til Nr1 Fitness Klepp på Jærhagen

Nr1 Fitness har nå døgnåpent* her på Jærhagen. 

Senteret er bemannet: 

Mandag - fredag 09:00-20:00

Lørdag 10:00-14:00

Søndag 11:00-14:00

*for å benytte treningssenteret utfor bemannet tid og senterets åpningstid må du være medlem og bruke kortet ditt til å komme inn via inngang 2. 

Vi har gleden av å meddele at treningssenterkjeden Nr1 Fitness tar over driften og eierskapet av Arena Klepp fra 01.11.22.

Hvem er Nr1 Fitness? Nr1 Fitness er opprinnelig en vestlandsbasert treningssenterkjede som nå har blitt en av Norges største treningssenterkjeder, med hele 40 sentre i Norge. Nr1 Fitness har også 5 senter i Budapest/Ungarn, som man kan få tilgang til om man er på reise. I august 2022 inngikk Nr1 Fitness partnerskap med investorgruppen Credo Partners, sammen med 4 andre treningssenterkjeder i Norge. Arbeidet med å dra synergier ut av dette partnerskapet har så smått begynt, og innen kort tid vil alle medlemmer ved Nr1 Fitness få mulighet til å kunne trene på sentrene som er med i denne grupperingen. Mer info vil komme.

Vår visjon er å skape Norges triveligste treningssentre. Vi har derfor stort fokus på å skape et godt miljø blant våre medlemmer og våre ansatte. For oss er det viktig at du som medlem synes det er trivelig og motiverende å komme til oss, og dette jobber vi med hver eneste dag. Vi har også en misjon som vi til enhver tid prøver å etterleve. Misjonen vår er «vi bryr oss», og vårt ønske er at du skal lykkes med dine målsetninger. Vi etterstreber derfor å være er en god støttespiller, hvor vi kan bidra med kunnskap og inspirasjon slik at du lykkes med dine treningsvaner.

Åpningstider