Aleris Sykehus og Evidia røntgen

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak med virksomhet i Sverige, Norge og Danmark. I Norge har vi sykehus- og røntgentjenester, tjenester innen psykisk omsorg, barnevern samt tilbud for eldre og funksjonshemmede. Aleris eies av Investor, har ca 11 000 medarbeidere og omsetter for 10 milliarder svenske kroner. 

Telefon Sykehus: 380 49 920 Telefon røntgen: 22 43 43 43

I tillegg til Aleris og deres tjenester finner du Evidia røntgen. Les mer om deres tjenester her.

Alero Tannhelsetjenester

Alero tannklinikk er en nyåpnet tannklinikk på Lillesand Senter.

Vi har fokus på at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og få behandling som er av god kvalitet.

Vi tilbyr alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innefor oralkirurgi (eksempelvis fjerning av visdomstenner og innsetting av implantater). 

Vi gleder oss til å ta imot nye kunder i flotte lokaler.

Telefon : 37 50 14 44

Apotek 1 

Hos Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter. Produktene våre skal tilfredsstille strenge krav til kvalitet. Nye produkter gjennomgår en grundig faglig vurdering før de får plass i hyllene.

Vi møter våre kunder med respekt og legger vekt på individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder.

Vi formidler og gir råd om produkter som skal gi bedre helse og økt velvære. Vi bidrar aktivt til å forebygge helseskade og lidelse. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode, individuelle valg.

Telefon: 37 26 70 20

Kiropraktikk og trening

HVA BEHANDLER VI?

Feilfunksjon og smerte i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet er det vanligste helseproblemet i den norske befolkning. Kostnadene dette medfører er enorme både for den enkelte og for samfunnet – Ryggsmerter er den enkeltlidelse som «plager flest og koster mest». Våre kiropraktorer har alle en tverrfaglige kompetanse som gir deg et unikt behandlingstilbud. Om vi ikke kan hjelpe deg henviser vi deg videre. Vårt mål er et liv i bevegelse og vi håper vi kan hjelpe deg med dette.

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg med dine plager eller ikke, kan du ringe oss eller sende en forespørsel via linken «Kontakt oss». Da får du snakke med en av våre kiropraktorer som kan gi deg et nærmere innblikk i hva vi gjør.

Telefon: 37 27 37 37

Psykolog

Hos Lillesand Senter finner du psykolog Espen Håland. Les mer om hans drift og kontaktinformasjon her.

Les mer om Agder Helsepark