ÅPENT I DAG: 09-19

Fred Gyldenaas er Account Manager i Carrier Fire & Security Norge AS og ansvarlig for salg i det norske markedet. Det er en divisjon i det amerikanske konsernet Carrier, som er en global leverandør av varme & ventilasjon, kjøl & frys samt sikkerhetssystemer, med over 80 merkenavn i porteføljen. Aritech, som den norske sikkerhetsdivisjonen markedsføres som, er Carriers globale merkenavn innen innbruddsalarm, overføring, adgangskontroll, security management software, sikre nettverksløsninger og video, som tilbyr sikre løsninger for hjem, bygninger og foretak. Den typiske kunden er de store kjente sikkerhetsfirmaene i Norge.

Hovedkontor i Oslo, bosatt i Lillesand

Hovedkontoret er i Oslo og Fred har over 50.000 kollegaer globalt. Selv er han bosatt i Lillesand og har ingen planer om å flytte til hovedstaden. 

– Som selger er du uansett mye på farta, eller i telefonen. Så i utgangspunktet er det en jobb som ikke krever at du er tilstede på hovedkontoret hver dag. Kundene mine holder jo til i hele landet, og ikke nødvendigvis innenfor Ring 3, forteller Fred. – Jeg stortrives med å bo her i Lillesand, og liker å jobbe herfra. 

Et kontor å gå til

Etter mange år på hjemmekontor kjente Fred på behovet for å ha et kontor å gå til - i dobbel forstand.

– Hjemmekontor er slitsomt i lengden. Det er helt glimrende å kunne forlate huset, og dra på jobb, sier Fred. – Jeg testet et kontorfellesskap i Kristiansand, men da havnet jeg ofte i rushen og det var mye tid som forsvant i trafikken. Her på Tingsaker Torv kan jeg spasere hjemmefra på fem minutter.


Tingsaker Torv er miljøvennlig og praktisk. Jeg kan la bilen stå hjemme og får dekket alle servicebehov på ett sted. Trenger jeg en skjøteledning får jeg det på Power, trenger jeg kake går jeg til Edgars. Alt får du her på Lillesand Senter!
– Fred Gyldenaas

Representative og praktiske lokaler

Fred er svært tilfreds med sitt nye kontor. 

– Det er så trivelig her. Et godt miljø å jobbe i, på alle måter. God ventilasjon, riktig temperatur. De store vinduene gjør at du føler at du sitter ute! Og siden vi jobber med sikkerhetssystemer er jeg naturlig nok opptatt av at det er en viss adgangskontroll til lokalene - uvedkommende kan ikke fly ut og inn. 

 – Og så er lokalene veldig representative. Det er smakfullt innredet, med fine møterom. Her kan jeg invitere kunder! Det er et perfekt tilbud til de som driver en liten bedrift som trenger et sted å møte kunder.

Les mer: Nye lokaler til CoWorks

Sosialt fellesskap

En viktig grunn til å velge CoWorks er det sosiale:

– Her får jeg dekket det sosiale behovet som jeg ikke får på hjemmekontoret, sier Fred. – Det er et par andre firmaer her, så vi har litt prat og felles lunsj når det passer. Foreløpig er det litt tomt i fellesområdet, så jeg håper flere flytter inn snart! Her kan man bare ta med seg pc’en sin og sette i gang. Her er du produktiv fra dag 1.

Coworking åpner arbeidsmarkedet

Fred forteller at coworking-løsninger har åpnet arbeidsmarkedet for Carrier. 

– Det er stort press i Oslo-området. Med coworking har vi mulighet til å rekruttere dyktige folk fra hele landet. Når vi lyser ut stillinger nå skriver vi i Finn-annonsen at man kan bo hvor som helst i Norge. Så det gir en åpning for å tenke nytt og fleksibelt. 

Les mer: CoWorks

En lys fremtid for Aritech

I en tid der mange bedrifter kjenner på store utfordringer når det gjelder logistikk og komponentmangel er Aritech godt rustet.

– Siden morselskapet vårt Carrier både er produsent og distributør kan vi se lyst på fremtiden, forteller Fred. – Behovet for sikkerhet øker, og vi har solid leveringsevne til et marked i vekst. Misjonen vår er å bidra til å gjøre verden til et tryggere sted å leve. Når verden blir mer utrygg kan våre løsninger bidra til at du likevel kan fortsette å sove godt om natta. 

Relaterte artikler