De nye lokalene er på hele 400 m2 og er innredet med en miks av cellekontorer, teamkontorer og plasser i åpent landskap.

Smakfullt interiør og store vindusflater

– Her har vi lagt vekt på flotte kvaliteter! forteller Gunnar Malmgård, partner i Horisont Eiendom / Tingsaker Torv. – Interiøret er smakfullt innredet med kvalitetsmøbler, som både ser fine ut og har god ergonomi. Fargepaletten er dempet for å skape en behagelig atmosfære.

Og så har lokalene en rå utsikt! Her er det glass fra gulv til tak på to sider av det store lokalet. Det gjør at dagslyset strømmer inn, og man kan la øynene hvile på det koselige grøntområdet Fasterdammen.

Hyggelige og funksjonelle lokaler

Disse tankene er inkorporert i utformingen av CoWorks-lokalene på Tingsaker Torv. Her er det en hyggelig sosial sone med både dype lenestoler og runde bord. Det er kjøkkenkrok med spiseplasser. Og selvfølgelig representative møterom, med plass til 6 og 12-16 personer.

– Og så må du ikke glemme klatreveggen! Perfekt avkobling når hodet trenger en pause, skyter Malmgård inn.

Les mer: CoWorks gir full fleks og et hyggelig fellesskap

Lillesand1

Lillesand2

– Etter pandemien ser vi en tydelig trend med at kontorer ikke bare skal være funksjonelle, men også hyggelige. Vi gleder oss over å kunne forlate hjemmekontoret, ikke minst for å kunne samhandle med andre. Både på det sosiale planet, men også for å bygge nettverk og utveksle tanker og idéer. – Gunnar Malmgård, Horisont Eiendom

Alt du trenger i umiddelbar nærhet

Lokalenes viktigste fortrinn er kanskje beliggenheten. Midt på Lillesand Senter, med alt du trenger av butikker og spisesteder under samme tak. Her ligger også Agder Helsepark, med tilbud som tannlege, lege, treningssenter, kiropraktor, røntgen og psykolog.

– Møtemat kan enkelt bestilles fra den koselige kaféen og bakeriet Edgars. Og så er beliggenheten optimal enten du foretrekker å reise med bil eller kollektivtrafikk. Vi ligger rett ved E18 og det sentrale trafikknutepunktet med raske bussforbindelser til Arendal, Grimstad, Kjevik og Kristiansand, sier Malmgård og legger til: – Og så har vi godt med gratis parkeringsplasser, til både ansatte og gjester.

Les mer: Kontorlokaler på Tingsaker Torv

Lillesand4

Passer til både bedrifter og enkeltpersoner

CoWorks passer til både små og mellomstore bedrifter samt enkeltpersoner. Her kan man leie enten en enkel kontorplass i åpent landskap - det vi kaller BASE, eller et TEAMKONTOR med låsbar dør, fra 1 til 8 personer.

– CoWorks er svaret på den nye arbeidshverdagen. Her får man tilgang på moderne funksjonelle lokaler, med representative møterom. Man blir en del av et hyggelig fellesskap – og får full fleksibilitet. Blant dagens leietakere har vi teknologiselskap som Appsense, vi har næringsforeningen og enkeltpersoner. Mange av de siste er såkalte “pendlere”, som jobber i selskap med hovedkontor utenfor Lillesand, og ønsker et lokalt alternativ til hjemmekontoret.

Ønsker du å vite mer om våre løsninger, eller avtale en befaring? Ikke nøl med å ta kontakt!

Preben Lidi: 91587777 ; preben@lillesandsenter.no

Lillesand3