Velkommen til Edgards bakeri på Lillesand Senter

Ekte

Ingen av våre varer er importert som lettstekt, eller halvfabrikat som wienerdeig, eller wienerbrød. Ei heller frosne marsipankaker fra lavprisland. Vi bruker ekte fløte og meierismør. De beste råvarene blir innkjøpt, og disse settes sammen til håndverksprodukter.

Når du velger våre produkter skal du merke at det ligger 110 år med stolt arbeidsglede bak.

Håndverk

Godt håndverk utvikles gjennom generasjoner.  Vi bruker de beste teknikker, gode maskiner og nennsom hånd. Når vi velger hånd fremfor maskin, er det fordi det gir best resultat. Andre ganger bruker vi maskin og hånd når det er mest effektivt. Ikke på bekostning av kvalitet, men av respekt for ikke å påføre kunden unødvendige kostnader for manglende kompetanse.

Når vi baker direkte på steinhellen i ovnen vår, skjer det noe magisk. Du vil garantert merke det om det er kaneldrømmen, eller et steinovnsbakt brød. Slike opplevelser skiller håndverk fra industri.

Lokalt

Kortreist mat er etterspurt. Det å kjenne historien til produktene, besøke bakeren, eller noen som jobber på bakeriet, og vite at disse også spiser varene som blir bakt hver dag, gir trygghet. 

Vi ønsker at våre produkter skal være tilgjengelig der hvor du handler dagligvarene. Da er det lett for deg å velge lokalt. Vi ønsker også å gi deg muligheten til å bruke våre bakeriutsalg. De har større bredde i sortiment og service. Når det regner på presten, drypper det på klokkeren… Kloke ord som kan overføres til at velger du lokalt, tar du vare på over 100 år med historie. Dessuten skaffer det lærlingplasser, lørdags- og sommerjobb til mange unge mennesker. Det gjelder bakere, konditorer, kokker og servicemedarbeidere i utsalgene våre.

Alle lag og foreninger, barne- og ungdomsarbeid, og stort sett alt som rører seg av kultur, får direkte støtte fra den lokale bakeren. For oss er lokal forankring mye mer enn bare kortreist mat.

Åpningstider