Kirppis

Åpningstider

  • I dag10:00 - 21:00
  • Mandag10:00 - 21:00
  • Tirsdag10:00 - 21:00
  • Onsdag10:00 - 21:00
  • Torsdag10:00 - 21:00
  • Fredag10:00 - 21:00
  • Lørdag10:00 - 18:00
  • SøndagStengt
Kontaktinformasjon

Om Kirppis på Maxi Storsenter

Det startet med et ønske om å gjøre det enkelt å velge brukt.         

Når vi gjenbruker i stedet for å kjøpe nytt, når vi selger videre i stedet for å glemme bort, begrenser det presset på naturressurser og bidrar til at ressursene forblir i økonomien lengst mulig.        

Det finnes tjenester for salg og kjøp av brukte ting over nett, men vi tror det beste bruktkjøpet gjøres i en fysisk butikk.   

Vi selger dine brukte varer for deg:

Book en stand: https://www.kirppis.no/newbooking/

Barn

Fra Barnestand kan du selge leker, klær, bæretøy, sportsutstyr og andre barneting 0-16 år. I tillegg mammaklær. Stand med klesstang og 2-3 hyller.

Dame & Herre

Fra Dame/-Herrestand kan du selge klær, smykker, elektriske artikler, interiør, bøker m.m. for dame eller herre. Det blir din egen lille butikk med med klesstang og 2-3 hyller

Hjem & Fritid

Selg turutstyr, interiør, kjøkkenartikler, verktøy, sport, m.m. Stand med inntil 4-5 hyller. Passer for deg som ikke skal selge klær.

Hobby

Fra Hobbystand kan du selge garn, stoff og andre håndarbeidsartikler du har til overs. Stand med 2 hyller.

ALLE STANDTYPER HAR HYLLER MED GOD PLASS TIL TING. FYLL DISSE GODT NÅR DU LEIER STAND.


Sirkulær økonomi:           

Kirppis gjør sirkulær økonomi enkelt. Personene som selger ting tjener penger, virksomheten skaper arbeidsplasser, og aller best - tingene blir brukt videre til de er brukt opp.     

Fysisk butikk:  

I en en Kirppis-butikk kan kundene ta på, se på og vurdere kvalitet og egenskaper på varen opp mot sine behov. Kunden har god tid til å vurdere kjøpet. Det er ingen frakt å betale eller kjøring til postkontoret. Ingen avtale om henting å forholde seg til. Ingen meldingsutveksling fram og tilbake. Sjansen skal være stor for at kunden finner det den trenger i butikken og alt betales samlet med én transaksjon i kassa. Tid spart. Miljø spart.