Mester Grønn

Åpningstider

 • I dag10:00 - 18:00
 • Mandag09:00 - 20:00
 • Tirsdag09:00 - 20:00
 • Onsdag09:00 - 20:00
 • Torsdag09:00 - 20:00
 • Fredag09:00 - 20:00
 • Lørdag10:00 - 18:00
 • SøndagStengt
Ledige stillinger

Mester Grønn Nerstranda Senter søker sesonghjelp

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med 143 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Siden starten i 1983 har vi bygget stein på stein, jobbet som et lag og hatt fokus på kvalitet i alle ledd. Vi har ansatte som er stolte over produktene vi selger og som er glad i Mester Grønn som arbeidsplass.

Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en «Mester Grønner» du også!

 

Dine oppgaver hos oss:

 • Salg og kundeservice
 • Påfylling av varer og vareplassering
 • Annet forefallende butikkarbeid som renhold, rydding, stell av blomster

Du vil trives hos oss om du har et engasjement for å gjøre kunden fornøyd. I våre butikker møter du mange forskjellige mennesker i ulike situasjoner og produktene kunden kjøper hos oss kan både bidra til å spre glede og også gjøre anledninger mer verdig - som vår servicehelt gir du en opplevelse som handler om mer enn blomster.

Hverdagen din i Mester Grønn vil være variert og aldri kjedelig. Vi jobber med ferskvarer og det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

Sesongstillingene vi har ledig er en i 30% stilling og en i 40% stilling. Begge med varighet fra 1. april til 25. juni 2023.

Arbeidstiden vil variere mellom dag, ettermiddag/kveld og lørdager. Det er ønskelig at du kan jobbe noe mer i travle perioder og høysesong. Du må være over 18 år.

 

Vi skal gi deg alle forutsetninger for å være god, og verktøy for å bli stadig bedre. Vi er veldig stolte av vårt lange engasjement for bærekraft og dette vil gjenspeiles i flere av dine oppgaver og opplæringen du får.

Blir du med på reisen?

 

Kontaktpersoner:

Mari Sofi Larsen

Butikkleder

32 22 96 42

Søknadsfrist 24.03.2023

Kontaktinformasjon

Om Mester Grønn på Alti Nerstranda

Hos Mester Grønn får du friske blomster hver dag!

I butikken vår finner du et stort utvalg blomster og planter for enhver anledning, til deg selv eller som gave. På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter, og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg.

Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. Trenger du blomster, tips og ideer til fødsel, dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdagsfeiring, begravelse – ja store og små begivenheter i hverdagen, ta turen innom din Mester Grønn butikk. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, interiørprodukter og sesongens trendy tilbehør.

Ønsker du å bestille blomster for utsendelse kan du enkelt gjøre dette i vår nettbutikk www.mestergrønn.no. For personlig veiledning kontakt en av våre butikkansatte eller vårt kundesenter på tlf 800 80 111.

Klikk og hent

Når du bestiller via mestergrønn.no eller telefon 800 80 111, er det prisene på våre nettsider som er gjeldende. Varene betales på forhånd, og du kan hente varene du har bestilt etter 2 1/2 time i den Mester Grønn-butikken du har valgt.