Røa Torg har følgende priser i åpningstiden fra 1. februar 2024: 

Time 1 gratis

Time 2 kr. 35,-

Time 3 kr. 45,-

Time 4 og videre kr. 55,-

På natt gjelder egen takst kr. 30 per time.

Slik fungerer det.

Røa Torg drives med automatisk skiltgjenkjenning. Det vil si at parkeringen starter og stopper automatisk når du kjører inn på parkeringsområdet. Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, og ved avreise betaler du for tiden du har parkert (hvis den overstiger eventuell gratistid).

APCOA har følgende produkter og tjenester:

1. Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Tjenesten koster takst + 10 % (min 4 kr / maks 15 kr). Kun 4 kr for brukere med autotrekk.

2. Parkering med betaling på automat ret før avreise, betal takst.

3. Parkering med betaling på net, flow.apcoa.no, innen 48 􀆟mer eter utkjøring. Tjenesten koster takst + 10 % (min 4 kr / maks 15 kr). Kun 4 kr for brukere med autotrekk.

4. Parkering med "Park & Go". Du motar faktura i eterkant. Pris er takst + 49 kr.

______________

Om APCOA:

APCOA PARKING Norway AS er en del av Europas største parkeringsselskap. Vi forvalter over 1.200 parkeringsområder i hele landet. Produktene våre skreddersys til den enkelte kunde og vi har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, gateparkering og parkeringshus).  Med vår forretningsmodell er vi den pålitelige partneren som maksimerer verdien for private og offentlige eiendomseiere.

Via vår digitale plattform APCOA FLOW kobler vi parkeringshus- og områder med kunder, partnere og deres kjøretøy. Basert på denne teknologien, forvandler vi våre parkeringsplasser til mobilitets hub, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag. Dette har også fordeler for miljøet: med våre digitale tjenester og vårt intelligente Traffic Management System, bidrar vi aktivt til reduksjon av utslipp i byer ved å redusere trafikkvolumet for de som søker etter parkering. Ved å koble sammen parkering og mobilitet, er APCOA posisjonert for å bli en integrert del av Smarte byer.

We Connect Parking and Mobility.

Last ned Appen i Google Play eller App Store

Ønsker du ikke app? Betal via nett her