Klikk og hent

Gratis frakt på alle ordrer som hentes i butikk! 1. Legg ønsket produkter i handlekurven på cg.no 2. Velg ”Hent i butikk” som leveringsalternativ ved utsjekk og ønsket Christiania Glasmagasin-butikk som utleveringssted. 3. Du vil motta en hentemelding så snart pakken er klar for henting.

Velkommen til Christiania Glasmagasin på Røa Torg

Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 200 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler og gaver.

Våre butikker bugner av alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske og solide kjøkkenartikler til å tilberede alt man kan drømme om av lekre retter, til delikate porselensserviser og glitrende glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest! Vi kan friste med flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Rosendahl, Kosta Boda, Iittala og Stelton. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

I tillegg er vi stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet! Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk og tilbud om gullmedlemskap i vår kundeklubb.

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

Åpningstider

CGM Sommersalg U23 28

Sommersalget er i gang hos Christiania Glasmagasin!

CGM Nedsatt Pris På Glass U19 24

25-40% på glass

CGM 40% På Stekepanner U19 24

-40% på alle* stekepanner