Smak av Italia

Åpningstider

  • Åpner 15. august 2024
Kontaktinformasjon

Om Smak av Italia på Røa Torg

Smak av Italia ønsker med sine sju butikker å tilby den korteste veien til Italia og italiensk mat. Historien om Smak av Italia starter på et julemarked på Sætre i 2008, og siden den gang har mye skjedd. Hos oss finner du et bredt utvalg av de beste italienske matvarene, til best mulige pris – noe vi klarer takket være vår direkte kontakt med produsenter i Italia.

Men det er ikke alt.

Italiensk mat av høy kvalitet gir oss stjerner i øynene! Det handler ikke bare om produktene, men det er en livsstil skapt med troverdighet, gjestfrihet og entusiasme for livets små gleder. Derfor er det viktig for oss at våre kunder alltid er velkommen til å smake på alle produktene du finner i våre butikker. Smak av Italia er mer enn en butikkjede. Det er et uformelt og troverdig italiensk hjem, hvor vi jobber for å inspirere personer å leve, elske og å spise «all'italiana».

Vi har i dag 8 butikker i Oslo og Viken. I tillegg har vi nettbutikk smakavitalia.no som leverer våre produkter i hele Norge. Hos oss finner du over 1000 italienske produkter av topp kvalitet, flere enn 100 ulike pastatyper, mer enn 100 unike økologiske produkter, prisvinnende olivenoljer og balsamicoer, en stor ferskvaredisk med de beste skinker og oster, og alltid fersk burrata!

Velkommen til vår avdeling på Røa Torg!