Kjøpmann Marius Gruer, en erfaren og suksessrik franchisetaker, står klar til å lede denne nye satsingen, med et klart mål om å bli Norges største REMA 1000 butikk innen ti år, og størst på frukt og grønt innen 3 år.

Med sin solide bakgrunn i REMA 1000, hvor Marius startet sin karriere i 1999 og ble kjøpmann allerede i 2002, bringer han med seg betydelig erfaring og ekspertise.

-    - REMA 1000 Ullevaal Stadion vil tilby en imponerende frukt- og grøntavdeling, et stort og variert utvalg av ferskvarer, nystekte brød og bakevarer, salatbar og alt annet våre kunder trenger til både hverdag og fest - selvfølgelig til alltid lave priser. Vi er veldig stolte av butikken vår, og gleder oss stort til endelig å kunne ta imot kunder på mandag, sier Marius.

Butikken er bygget for å være så energieffektiv som mulig, med LED-belysning og topp moderne utstyr for både kjøl og frys. I REMA 1000 er vi opptatt av å drive både effektivt og bærekraftig. I tillegg har kjøpmann investert i en av markedets største pantemaskiner for enkel og effektiv håndtering av pant.

Regionsdirektør Per Arne Davidsen har store forventninger til nyetableringen på Ullevaal Stadion: - Dette er en spennende lokasjon for oss, og vi tror mange vil sette pris på en stor og flott REMA 1000 butikk i sitt lokalområde. Her finner du hele sortimentet vårt. Vi er spesielt stolte av kyllingen vår fra Solvinge og Stange, hvor dyrevelferd står helt sentralt, sier Davidsen. 

Om REMA 1000

REMA 1000 er lavpriskjeden hvor sluttsummen på kassalappen teller. Det er en av nordmenns mest kjente merkevarer. Hver dag jobber kjøpmenn og butikkmedarbeidere for å gi deg laveste pris på varer av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte.

Ullevaal Rema 1000 Åpning