Eco Scrub Euroscrubby Ecowarehouse[1].Webp

Euroscrubby

Euroscrubby kan brukes til vask av belagte panner, koketopper, glassve...

Euroscrubby kan brukes til vask av belagte panner, koketopper, glassveggen i dusjen, utemøbler, båter osv. uten å ripe overflaten. Den kan vaskes i oppvaskmaskin eller vanlig vaskemaskin på 60 grader. Kluten er miljøvennlig, produsert i Europa og tåler vaskemaskin.

Xaxa Maki Ny

Veganske uker

Har du smakt på vegansk sushi? Nå har du mulighet til å prøve ut våre ...

Har du smakt på vegansk sushi? Nå har du mulighet til å prøve ut våre veganske maki i uke 3 og uke 4 for kun kr 89,- pr. maki. Ordinærpris 109,- Nr 41 Veggie deluxe, 6 biter Nr 42 Søtpotet maki, 8 biter Nr 43 Tropical mango, 8 biter Nr 44 Rødbete maki, 8 biter

Gullfunn Bie

Redd en bie aksjon

Espeland gir kr 50 for hvert solgte BIE smykke til Norges Birøkterlag ...

Espeland gir kr 50 for hvert solgte BIE smykke til Norges Birøkterlag som jobber for å redde våre livsviktige insekter. Bier er viktige, ikke bare fordi de gir oss honning. Mer enn 90 prosent av blomstervekstene er helt avhengig bier.

Cubus

Finstrikket merinoull til dame

Plaggene er laget av sertifisert ull, Responsible Wool Standard. Respo...

Plaggene er laget av sertifisert ull, Responsible Wool Standard. Responsible Wool Standard er en frivillig sertifiseringsordning som sikrer at god dyrevelferd overholdes og at området sauene beiter på håndteres på en ansvarlig måte. Ull som kommer fra RWS sertifiserte gårder er sporet gjennom leverandørskjeden fram til det ferdige plagget ender i butikk. Et klesplagg med RWS-sertifisert ull kan kjennes igjen ved en hangtag med RWS logoen på.

CO Avfall

Kildesorteringsbøtter

Med etikettene på luken blir det enklere for alle å finne riktig behol...

Med etikettene på luken blir det enklere for alle å finne riktig beholder, og avfallet kan kildesorteres uten at dere trenger å åpne lokket. Dermed kan bøttene stables oppå hverandre, og dere sparer plass! Solide håndtak gjør det enkelt å bære og flytte bøttene. Finnes i flere størrelser og farger. Kjøp 4 for 3! Billigste på kjøpet.

CO Verktøy

Utleie av verktøy

Å leie i stedet for å eie er bra for både miljøet og lommeboka. Du kan...

Å leie i stedet for å eie er bra for både miljøet og lommeboka. Du kan nå leie både verktøy og andre smarte produkter hos Clas Ohlson. Kontakt personalet i butikken, eller gå inn på clasohlson.no for å leie riktig verktøy til ditt prosjekt.

Kitchn (1)

Woll EcoLite stekepanne

Woll EcoLite stekepanne er meget miljøvennlig, da selve pannen er frem...

Woll EcoLite stekepanne er meget miljøvennlig, da selve pannen er fremstilt av sertifisert 100 % resirkulert aluminium og håndtaket av resirkulert treflis. Produsert i Tyskland, og for øvrig er alle råvarer fremskaffet så lokalt som mulig. Pannen har et avtagbart håndtak. Pannen tåler ovn, men håndtaket må tas av før den settes i ovnen. Kan brukes på alle varmekilder, også induksjon.

Glitter

Skinnhansker

Alle skinnhansker fra Glitter er laget av lammeskinn. Skinnet kommer f...

Alle skinnhansker fra Glitter er laget av lammeskinn. Skinnet kommer fra matproduksjonen, de bruker dette skinnet slik at man slipper svinn.

Thebodyshop (1)

Naturlig hårpleie

Nyhet! The Body Shop har utviklet hårproduktene sine, med inspirasjon ...

Nyhet! The Body Shop har utviklet hårproduktene sine, med inspirasjon og ingredienser fra naturen. De inneholder ingredienser fra Community-trade programmet, som strekker seg over hele verden. I tillegg er de 100% veganske, og inneholder minst 90% naturlige ingredienser! Vi er også veldig stolte over at emballasjen er av 100% resirkulert plast, som igjen er resirkulerbar.

Boysofeurope Jakke

Henry Choice jakke

Hos Henry Choice Jeans revurderer de sine innkjøpsstrategier og nekter...

Hos Henry Choice Jeans revurderer de sine innkjøpsstrategier og nekter å skaffe mer materiale enn de trenger. Deres avfallshåndteringsinnovasjoner reduserer miljøpåvirkningen av garn til stoffproduksjon ved å bruke gjenbrukte og resirkulerte materialer.

Boys Bokser

Boksere fra Tufte

Materialene som brukes i plagg og emballasje er sertifisert, noe som b...

Materialene som brukes i plagg og emballasje er sertifisert, noe som betyr at de er dyrket basert på prinsipper om ansvarlig og bærekraftig skogbruk.

Zizzi3

Stilig handlenett

Stilig handlenett med skulderrem, som lukkes øverst med glidelås. Den ...

Stilig handlenett med skulderrem, som lukkes øverst med glidelås. Den er romslig, noe som gjør at den kan brukes som både en veske og et mer bærekraftig valg når du handler. Kommer i flere farger og er den perfekte gjenbrukbare handleposen. 39,95 pr. stk.

Lampehuset

Fordelene med LED lyspærer er mange

- Energieffektive, opptil 90% energisparende - Lang levetid på lyskild...

- Energieffektive, opptil 90% energisparende - Lang levetid på lyskilden 20000 timer - Liten varmeutvikling - Tenner omgående, øyeblikkelig full lyseffekt - Mekanisk robuste, tåler bedre rystelser - Ingen infrarød eller ultraviolet stråling i lyset - De tåler kulde godt - Mange kan dimmes - Garanti på opptil 2 år

Sunkost (1)

Et miljøvennlig alternativ til plastfolie

Abeego er praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull og hamp...

Abeego er praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull og hamp. Disse 'arkene' er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje, som alle er naturlige konserveringsmidler. Dette gir et naturlig alternativ til plastfolie som holder maten ferskere, kan brukes om og om igjen og er 100% komposterbart. Abeego er formbar ved romtemperatur og stivner i kjøleskapet, noe som gjør at formen holder seg perfekt til du pakker ut maten igjen. Finnes i forskjellige størrelser!

Bakernordby

Norske, kortreiste råvarer

Baker Nordby bruker norske, kortreiste råvarer i sine salater, baguett...

Baker Nordby bruker norske, kortreiste råvarer i sine salater, baguetter og rundstykker. De selger økologisk drikke, både varme og kalde. Økologisk te fra Nute og økologiske juice fra Dyregård.

Kid

Guppyfriend vaskepose - reduserer mikroplast-utslipp

En enkel måte å redusere mikroplast-utslipp på, er å benytte Guppyfrie...

En enkel måte å redusere mikroplast-utslipp på, er å benytte Guppyfriend vaskepose når du vasker tekstilene dine. Den myke, glatte overflaten gjør at færre fibre løsner under vask, og det som løsner blir fanget opp av posen, som er et filter. Guppyfriend vaskepose får du hos Kid Interiør.

Hm

Denim i 100% resirkulert materiale

Denne kolleksjonen inneholder den høyeste andelen av resirkulerte mate...

Denne kolleksjonen inneholder den høyeste andelen av resirkulerte materialer hos H&M til nå, med 100 % resirkulerte materialer, tråder, merkelapper og lommer. Til og med merkelappene er laget av resirkulert papir! Metallglidelåser, knapper, nagler og detaljer er delvis resirkulert.

Sunkost2

EcoEgg

Ecoegg er et produkt som fullstendig kan erstatte vaskemiddel og tøymy...

Ecoegg er et produkt som fullstendig kan erstatte vaskemiddel og tøymykner, helt uten bruk av skadelige kjemikalier. Vaskeeggene inneholder mineralpiller som fjerner smuss uten å falme farger eller etterlate kjemiske rester på klærne. Allergivennlig og en måte å spare miljøet vårt for plast.

Homeandcottage

Ren moro

C såpe og vaskemidler for hus, hytter, tøy, hår og hud og til og med h...

C såpe og vaskemidler for hus, hytter, tøy, hår og hud og til og med hunder. Produktene er uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer. C bruker verken syntetisk parfyme, farge, unødvendige kjemikalier og er vegansk. Produktene er effektive, lukter kjempegodt og møter alle krav, både lovverkets og hverdagens. C er ikke miljømerket, bortsett fra godluktene, dette er fordi vaskemidler inneholder mye vann og dette ikke kan miljømerkes. Topp inneklima og godt humør fra du fyller bøtten til du heller den ut igjen.

Bestkids

Bibs smokk perfekt for den miljøbevisste mor

Bibs klassiske runde smokk i naturgummi er en bestselger som er spesie...

Bibs klassiske runde smokk i naturgummi er en bestselger som er spesielt anbefalt av fagfolk til ammebarn. Smokken er 100% fri for BPA, PVC og phthaler, og har den påkrevde EN 1400+A1-godkjennelsen. Bibis smokker blir laget med fornybar energi, emballasjen er laget etter gjellende lover og regler og smokkene er produsert av BIBS i Danmark hvor de er utstyrt med nyeste teknologi miljøvennlige utstyr.

Teknikmagasinet

Ta vare på telefonen din

Det er bedre å ta vare på telefonen du allerede har, enn å alltid kjøp...

Det er bedre å ta vare på telefonen du allerede har, enn å alltid kjøpe ny! På Teknikmagasinet tilbyr vi både bytte av skjerm og batteri samt rengjøring på alle iPhone mellom 5 og 11 pro max.

Thebodyshop

Body Butter

@thebodyshopnorge har ikke bare forbedret formulaen til sine nye Body ...

@thebodyshopnorge har ikke bare forbedret formulaen til sine nye Body Butter, emballasjen er mer bærekraftig med aluminiumslokk og 100% resirkulert plast. Bra for deg OG planeten vår. Faktisk så er den nye emballasjen så fantastisk at den bidrar med å redusere bruken av ny plast med 241 tonn. Kult, ikke sant?

Brilleland

Karün

Karün er opptatt av å ta vare på naturen rundt oss. Karün betyr «å vær...

Karün er opptatt av å ta vare på naturen rundt oss. Karün betyr «å være naturen» på Mapudungun-språket. Solbrillekolleksjonen består av briller for den aktive, de urbane og trendsettere. Brillene er laget av resirkulert metall, polykarbonat og ECONYL®. ECONYL® er regenerert nylon som er laget av gammelt fiskegarn. Karün jobber for å gjenopprette naturlige økosystemer som er forurenset av avfall. Innfatningene er designet i Patagonia og glassene har 100 % beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

Lekia

Biteringer i naturgummi

Natruba produkter er et helt naturlig, miljøvennlig (uten PVC, BPA, ft...

Natruba produkter er et helt naturlig, miljøvennlig (uten PVC, BPA, ftalater og nitrosaminer) designet uten ventil, noe som betyr at det ikke kan samle seg mugg eller bakterier inni.

Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte varer