Velkommen til Normal på Alti Førde

Normal er ei kjede med butikkar som sel heilt normale varer til unormale prisar.

Alle varer vi tek inn og sel er heilt normale ting, som du bruker i din heilt normale kvardag. Vi sel for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie frå L'Oreal og makeup frå Maybelline.

Vi kjøper merkevarar der dei er billigst, slik at vi kan selje dem til faste, låge prisar - og framleis tjene litt på dei.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lågare prisar på merkevarar, på grunn av import av varer frå distributørar over alt i Europa. Vi kjøper varene der dei er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenliga med marknadsprisen.

Normal er mykje meir enn berre faste låge prisar på merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får ein unik oppleving kvar gong du besøker butikkane. Derfor hentar vi heile tida inn nye og spennande varer, som skal supplere eit stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstra siste ferie og ikkje kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftande, vil det alltid være ein ny opplevelse å besøke butikkane våre.

Åpningstider