Alti Bjørkelangen

6. - 7. oktober ble det arrangert navnefest på Bjørkelangen i Aurskog-Høland, og senteret endret navn til Alti Bjørkelangen. Kjøpesenteret er inne i en periode med utbygging, så det er svært travle dager for senterleder Bjarke Juhl og eiendomssjef Ann Elin Marthinussen. Og med det ble Alti Bjørkelangen det ferskeste innskuddet som Alti-senter og nummer 32 i rekken!

Les mer om Alti Bjørkelangen her

Alti Eikunda og Alti Flekkefjord

I tillegg arrangerte Alti Eikunda og Alti Flekkefjord navnefester tidlig i sommer. I rekordfart kom det nye skilt opp på fasadene, og begge sentrene fikk feiret med morsomme konkurranser og aktiviteter!

Les mer om feiringen til Alti Eikunda og Alti Flekkefjord her

Navnefest Morten

Blidspent senterleder hos Alti Eikunda, Morten Aakre

Navnefest Rune

Senterleder hos Alti Flekkefjord, Rune Eriksen, delte ut kake og kaffe

SenterlederBjorkelangen_2

Senterleder Bjarke Juhl foran de nye skiltene på fasaden til Alti Bjørkelangen

AltiBjorkelangen_skilt

Alti Nerstranda

I september var det enda et senter som feiret navnefest. Alti Nerstranda kunne 7.-9. september invitere sine kunder til navnefest på senteret - med konkurranser, gode tilbud og aktiviteter tre dager i strekk! 

Nerstranda_navnefest1

Fornøyd og spent gjeng: Senterleder Maria Sørensen, markedskoordinator for Alti Harstad og Alti Svolvær Christin Henriksen og markedskoordinator for Alti Nerstranda Ingrid Johansen

Nerstranda_navnefest3

Nyansatt: Markedskoordinator Ingrid Johansen

Herbarium Shopping Stavanger

Like etter sommeren 2023 ble Herbarium Shopping Stavanger en del av porteføljen.

Herbarium ligger sentralt i Stavangers rådhuskvartal og er det største byutviklingsprosjektet i Stavanger sentrum på 50 år, og eies i dag av SVG Property. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og har vært med på å videreutvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon innen shopping og kontor.

Les mer om Herbarium her

Herbarium 3

Amfi Ullevaal

Sensommeren 2023 ble det inngått avtale mellom Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) og Alti om forvaltning av kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal Stadion i Oslo.

Senteret ligger lett tilgjengelig langs Ring 3, i umiddelbar nærhet til både T-bane og flere busslinjer. I tillegg til butikker og servering er det også hotell, Ullevaal Stadion, P-anlegg, kontorer og bandybane på eiendommen.

Les mer om forvaltningsavtalen her

Ullevaal_4

Vestby Storsenter

Høsten 2023 ble det inngått avtale om kjøp av aksjene i Vestby Storsenter, og senteret vil bli forvaltet av Alti Forvaltning AS.

Vestby Storsenter har en sentral plassering i en veletablert storhandelsdestinasjon ved E6, 25 min. sør for Oslo, i en raskt voksende kommune.

Les mer om Vestby Storsenter her

Vestby Storsenter_1

Alti Forvaltning er med det engasjert i hele 45 kjøpesentre, der 32 av dem kan pryde seg i grønn Alti-drakt!

Golvfolie