ÅPENT I DAG: 10-20

Parkeringssystemet på Røa Torg fungerer på følgende måte:

Time 1: Gratis uten registrering. Kjør inn, kjør ut.

Time 2: Gratis ved registrering av bilnummer på iPad i butikk/serveringssted.
_________________

Med skiltgjenkjenning får du ikke parkeringsbot på grunn av manglende betaling!

Skiltnummeret leses ved innkjøring og starter p-tiden. Ved utkjøring leses skiltet igjen og P-tiden stopper. Med skiltgjenkjenning kan alt gå sømløst. Du trenger ikke billett og du kan betale med mobilen.

På Røa Torg er det 1 time gratis parkering for handlende kunder. Du kan validere gratistid i alle butikker etter gjennomført kjøp. Butikkene er utstyrt med en Ipad hvor du legger inn ditt registreringsnummer.

Har du validert gratistid, og parkert innenfor gratistiden, trenger du ikke gjøre noen ting. Bare kjør ut! Står du over gratistiden må du betale.

Du kan betale på flere måter:

  •  Den enkleste måten å betale på er med mobilen. Last ned appen APCOA FLOW, registrer profil og huk av for automatisk trekk, så trenger du ikke tenke på betalingen. Merk at parkeringen er synlig i appen først ETTER utkjøring.
  • Hvis du ikke velger automatisk trekk, så kan du betale på mobilen i appen eller på apcoa.no innen 48 timer etter utkjøring
  • Du kan også betale på automaten rett før du kjører ut. Husk at du må legge inn skiltnummeret ditt.
  • Hvis du ikke velger noen av betalingsmåtene over, vil du motta en faktura. Administrasjonsgebyr vil tilkomme.

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon.

Priser for Røa Torg er som følger:

Time 1: kr 25

Time 2: kr 35

Time 3: kr 45

Time 4: kr 55

Ved faktura så tilkommer et fakturagebyr på kr 59.
______________

Om APCOA:

APCOA PARKING Norway AS er en del av Europas største parkeringsselskap. Vi forvalter over 1.200 parkeringsområder i hele landet. Produktene våre skreddersys til den enkelte kunde og vi har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, gateparkering og parkeringshus).  Med vår forretningsmodell er vi den pålitelige partneren som maksimerer verdien for private og offentlige eiendomseiere.

Via vår digitale plattform APCOA FLOW kobler vi parkeringshus- og områder med kunder, partnere og deres kjøretøy. Basert på denne teknologien, forvandler vi våre parkeringsplasser til mobilitets hub, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag. Dette har også fordeler for miljøet: med våre digitale tjenester og vårt intelligente Traffic Management System, bidrar vi aktivt til reduksjon av utslipp i byer ved å redusere trafikkvolumet for de som søker etter parkering. Ved å koble sammen parkering og mobilitet, er APCOA posisjonert for å bli en integrert del av Smarte byer.

We Connect Parking and Mobility.

Last ned Appen i Google Play eller App Store

Ønsker du ikke app? Betal via nett her

Relaterte artikler