"Vi ønsker å tilby en helhetsopplevelse for mannen, sider Camilla Angeltveit, fra Instinct i Bergen.

Ved det første møtet kommer ofte paret sammen og forteller litt om bryllupet, og bruden viser ofte hvilken kjole hun har valgt. Deretter booker brudgommen en time der han får den tiden har trenger til å finne antrekket sitt. Det kan også være sammen med forlovere og fedre. Vi anbefaler at man booker tid minst tre måneder før bryllupet, særlig dersom det er noe som må spesialbestilles. 

Instinct fører kjente merkevarer med god kvalitet og personalet i butikken har god kjennskap til produktene slik at de lett kan finne riktige antrekk, og forklarer kunden hvordan antrekket skal sitte. Personalet legger også vekt på ærlighet og sier fra dersom noe ikke passer. De er eksperter på å fremheve brudgommens beste sider.

Camilla opplever at dagens brudepar, også menn, er opptatt av detaljer og ofte har planlagt bryllupet sitt nøye med et gjennomgående tema, og hos Instinct kan man spesialbestille tilbehør som vester, slips eller sløyfe til både voksne og barn slik at det blir matchende. 


Vil være en trygghet

Hos Instinct er de nøye på at kunden skal ha samme selger hele veien, slik at det er samme person brudgommen forholder seg til og snakker med gjennom hele prosessen. 

"Vi vil være et bindeledd i bryllupet, en person du kan stole på som kan veilede og være en trygghet hele veien. Hos oss jobber vi fra hjertet, og det er utrolig spennende å få lov å være med på hele reisen," sier Camilla.

Bryllupsdagen 

På den store dagen tilbyr Instinct også hjelp med påkledning. Da kommen brudgommen og eventuelt forlovere inn, klærne henger klare og det serveres bobler. Flagg står på bordet og den siste finishen på antrekket blir lagt.

Instinct er en herrebutikk som bryr seg om helheten.

Book time ved å kontakte Instinct

Tlf: 40 69 88 09

Tasta Hjemmeside 1Bilde