Bikbok

Se etter klær med lapper som symboliserer mer miljøvennlige valg i butikken

LENZIG ECOVERO - miljøvennlig type av viskosefiber hvor fiberen er lag...

LENZIG ECOVERO - miljøvennlig type av viskosefiber hvor fiberen er laget fra FSC sertifisert skog, samt sertifisert med EU’s miljømerking; EU-blomsten. ORGANIC COTTON - bomull som er dyrket mer miljøvennlig. Uten miljøskadelige sprøytemidler, uten kunstgjødsel og uten genmodifiserte frø. POLYANA - klær med resirkulert polyester. Inneholder fiber laget av plast som ellers ville blitt avfall. SVANEMERKET - fri for miljøgifter og har lav miljøbelastning.

Ark

«Gjenbruk med Ingrid og Ingrid» av Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne

Hvorfor kjøpe nytt når du kan kjøpe brukt? Gjenbruk har flere miljømes...

Hvorfor kjøpe nytt når du kan kjøpe brukt? Gjenbruk har flere miljømessige fordeler og med litt tips kan du friske opp din garderobe med bare brukte klær. I denne flotte boken blir du guidet av gjenbruksekspertene Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne, i hvordan du kan gå over fra fast-fashion karusellen til å finne kvalitetsplagg som varer. Alle tips og rådene du trenger for å bygge en bærekraftig garderobe samlet i en bok! Finn gull i det gamle, og gi klærne ett nytt og lenger liv! Du finner boken hos, Ark Bokhandel Vinterbro.

Norli

Bjørn H. Samset tar oss med til år 2070

Veien forbi klimaendringene løper mellom i dag og 2070. Det er tiden v...

Veien forbi klimaendringene løper mellom i dag og 2070. Det er tiden vi har, om vi skal klare selv det løseste av målene vi har satt gjennom Parisavtalen. Om 50 år må det grønne skiftet være gjennomført. Om 50 år skal vi være fossilfrie. Så enkelt er det. Og så utrolig vanskelig ... I denne komplette klimaboken viser en av Norges mest toneangivende klimaforskere hvordan vi er havnet i dagens situasjon. Han forklarer vitenskapen og klimasystemene vi må forstå, viser oss hvor ille det kan gå hvis vi ikke handler, og han gir oss et kart for veien videre.

Rah

DR BABOR CLEANFORMANCE

Babor har kommet med nye produkter som virkelig holder seg til miljøpr...

Babor har kommet med nye produkter som virkelig holder seg til miljøprofilen som er så viktig og opprettholde idag. Dette er produkter som er aktive og gjør noe for huden din med sine probiotiske ingredienser samtidig som vi kan tenke på miljø. Produktene er helt fri for: dyre baserte ingredienser, laktose, parabener, mikroplast, silikoner, mineraloljer og syntetisk duft. Produktene er også veganske og emballasjen er resirkulert. Dette er produkter RÅH er stolte av og selge, og har en veldig fornuftig pris.

Atine

Klær laget av resirkulert polyester

Selected Femme merker plaggene sine med informasjon om materialet som ...

Selected Femme merker plaggene sine med informasjon om materialet som er brukt, og hvordan plagget skal behandles på best mulig måte for å sikre lang levetid på plagget. Slik som dette plagget som er laget av resirkulert polyester.

Sunkost

Krydder uten noe å skjule

Ingen tilsetningsstoffer, ingen stivelse, ikke noe sukker og ingen aro...

Ingen tilsetningsstoffer, ingen stivelse, ikke noe sukker og ingen aromaer – kun helt rent og naturlig krydder. Helios sin økologiske krydderserie lar deg lukte og smake forskjellen. Helios ønsker å tilby kryddermikser med et lavere saltinnhold enn vanlig. Derfor har vi jobbet for å redusere mengden salt, samtidig som at kryddermiksene opprettholder forventet smak uten hjelp fra kunstige smaksforsterkere. Slik ønsker Norges lengstlevende økologiske merkevare å tilby deg krydder med best mulig kvalitet. Krydder som ikke har noe å skjule, fordi "ærlighet er kjærlighet

Rituals

Spar embalasje – kjøp refill

Ta vare på huden din samtidig som du tar vare på miljøet. Hos Rituals ...

Ta vare på huden din samtidig som du tar vare på miljøet. Hos Rituals får du refiller på alle ansikt og kroppskremer. Refillen sparer 70% CO2 utslipp, 65% energi og bruker 45% mindre vann. Bra for deg og planeten.

Telia

Mobilpant

Telia tilbyr mobilpant! Det vil si at du kan levere inn din gamle tele...

Telia tilbyr mobilpant! Det vil si at du kan levere inn din gamle telefon å få en tilgodelapp hos som du kan bruke ved kjøp av ny telefon. Summen du får tilsvarer tilstanden på telefonen og markedsverdien.

Carlings

KARVE - skandinavisk jeansmerke med bærekraftfokus

KARVE er et skandinavisk jeansmerke som har et stort bærekraftfokus på...

KARVE er et skandinavisk jeansmerke som har et stort bærekraftfokus på vann, kjemikalier og energiforbruk. Alle sømmer, samt glidelåsbånd, av resirkulerte materialer. I tillegg har KARVE utvidet samarbeidet med Candiani, et av verdens mest bærekraftige denim-veverier. Deres patenterte teknologier som Indio Juice og Kitotex sparer betydelige mengder vann i veving, farging og produksjonen av jeans. KARVE var et av de første jeansmerkene i verden som fikk Svanemerket.

Kitchn

Pebbly Bivokspapir - gjenbrukbart matomslag

Pebbly Bivokspapir. Gjenbrukbart matomslag av økologisk bomull og bivo...

Pebbly Bivokspapir. Gjenbrukbart matomslag av økologisk bomull og bivoks. Kan brukes opp til 100 ganger og rengjøres med lunket vann.

Dinsko

Impregneringsspray merket «Bra Miljøvalg»

Springyard er først ute i verden med en impregnering spray merket med ...

Springyard er først ute i verden med en impregnering spray merket med «Bra Miljøvalg». Den bygger på en vannbasert formel hvor samtlige ingredienser oppfyller strenger miljøkrav. Produktene er så skånsomme at kan brukes innendørs.

Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte varer