Drømmer du om å styre din egen hverdag og utvikle et nytt og spennende konsept? Kanskje er det på tide å la gründeren i magen tre fram, og etablere din egen bedrift. 
Mulighetene er mange på våre kjøpesenter, enten du ønsker å drive innenfor en kjede, eller en lokal nisjebutikk er din store drøm.

Velkommen til Alti

I Alti Forvaltning ønsker vi små og store aktører velkommen. Vi forvalter kjøpesentre over hele Norge, og på våre senter ønsker både vi og kundene en miks av kjedebutikker og lokale bedrifter.

Hva drømmer du om?

I dagens kjøpesentermarked finnes uendelige muligheter. Er det en tradisjonell butikk i eller utenfor en kjede du har lyst til å drive, eller kanskje noe annet? For sentrene er spisesteder og servicebedrifter viktige satsingsområder, f.eks. tjenester innen helse og velvære eller underholdning.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi i Alti Forvaltning kan bidra med gode råd, og vi kan hjelpe til med å legge til rette for de som vil satse nytt og bidra i lokalsamfunnet. Alti Forvaltning er tuftet på gründerskap, med kjøpmannsfamiliene Løseth og Sørbøe som eiere.
Våre eiendomssjefer og senterledere deler også gjerne av sin rike erfaring. Her hos oss vet vi hva det handler om å starte sin egen bedrift.