Dette er Alti Forvaltning AS

Vi har lokalene - du har idéene. Og vi hjelper deg gjerne med etableringen.

En solid partner innen forvaltning

Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre, og vi har avdelinger i Arendal, Mandal, Oslo og Ålesund.

Hva gjør vi?

Alti er en arena for handleopplevelser, tjenester og møter mellom mennesker. Gjennom dette skaper vi verdier og muligheter lokalt. 

Vi skal være best på å drifte og utvikle gode, verdifulle og nyskapende handelsopplevelser der du bor.

Vi er der for deg

Vi forvalter eiendommer for andre eiere, i tillegg til det vi har eierskap i selv.
Vår filosofi er å drive forvaltning på en profesjonell og rasjonell måte, med tett kontakt med eierne. 

Alti Forvaltning AS - nytt selskap med lang handelshistorie

Alti Forvaltning AS eies av Alti AS (50 %) og Aurora Eiendom AS (50 %) og har hovedkontor i Surnadal på Nordmøre. I tillegg har vi kontorer i Arendal, Oslo og Ålesund. Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe. Begge har de lang fartstid innen handel og eiendom, og en ny generasjon fører nå stolte handelstradisjoner videre. Hovedaksjonærer i Aurora Eiendom AS er flere kjente og erfarne investorer, med lang fartstid innen eiendom og handel.

ALTI AS(LL Holding AS 80%, Sørco AS 20%)

Aurora Eiendom AS

50%

50%

Alti Forvaltning AS

Profesjonell forvaltning

Alti Forvalting AS har en kvalifisert stab, der mange har høy kompetanse og lang erfaring innen kjøpesenterforvaltning. I tillegg satser vi bevisst på å rekruttere unge og nyutdannede personer, for å kunne tilpasse oss morgendagens handel. Mye erfaring kombinert med ung toppledelse er vår styrke.

Våre avdelinger leverer følgende tjenester/fagområder til kjøpesentrene: * Regnskap * Kontraktsforvaltning * Utleie * Utvikling / byggeprosjekter * Markedsføring * Teknisk drift * HR * Gavekort-system * Div. support for senteradministrasjonen

Alti Futura interiør cafe