Fra Amanda Storsenter til Alti Amanda

Amanda Storsenter ble kjøpt opp av Aurora Eiendom i fjor og forvaltes av Alti Forvaltning. Nå er tiden inne for å bli Alti Amanda. Senteret har i den siste tida gjennomgått betydelige oppgraderinger, både av fasader og i fellesareal og butikker. «Vi har endel pågående prosjekter og vi håper at kunder og ansatte vil sette stor pris på endringene», sier senterleder Janne Stange. Denne uken henges nye skilter på fasaden og det vil feires med gode tilbud i butikkene, morsomme aktiviteter og konkurranser.

Alti Buskerud – en attraktiv handelsdestinasjon ved Krokstadelva

Alti Buskerud er også et senter som eies av Aurora Eiendom, og det ble kjøpt i februar 2022. Senteret ble totalrenovert i 2017 med nye fasader og utvidet salgsareal. Fra 10. november feires det navnefest 3 dager til ende, med mange aktiviteter for store og små.
Assisterende senterleder Karoline Stangjordet ser fram til å bli et Alti-senter, med de muligheter som ligger i dette markedssamarbeidet.

Alti Lietorvet – i hjertet av Skien

Også i Skien feires det nytt senternavn. Alti Lietorvet ligger i øvre del av Skien sentrum og eies av Lietorvet Eiendom AS. Eierne inngikk avtale om forvaltning med Alti i mai 2022. Senteret ble etablert for 50 år siden, men er oppgradert flere ganger. En større rehabilitering ble gjennomført i 2018 og senteret fremstår nå som et topp moderne kjøpesenter. Alti Lietorvet har en bred butikkmiks innen faghandel og er meget godt innarbeidet i Skiensområdet.
Senterleder Kathrine Nakken gleder seg til å bli en del av Alti-kjeden fullt og helt, og har mye spennende på programmet i løpet av navnefesten.

Hvordan vil kundene merke endringen?

Vi håper at kundene vil oppleve at det skjer en del fornyelser på sentrene fremover. Alti sitt løfte til kundene er «mer av det som gjør deg glad», og det ønsker vi å gjøre ved å skape gode relasjoner, lokalt samspill, en nyskapende og bærekraftig utvikling, samt engasjerende opplevelser.
På de nye sentrene introduseres også Alti-kjedens maskoter, Ellie og Timba, som allerede er blitt populære yndlinger lokalt mange steder rundt om i landet.

Alti Forvaltning har nå 38 kjøpesentre i porteføljen, og fra november 2022 bærer 28 av disse Alti-navnet. Det er et mål for Alti å få styrket merkevaren ved at de fleste av sentrene får felles profil og deltar i felles kampanjer og aktiviteter – det tror vi gir sentrene mer innhold for markedskronene.