Vi feirer sammen med kundene våre

19. – 21. september blir det stor jubileumsfest på alle Alti-sentre, med mange hyggelige aktiviteter for store og små.

«Vi vil feire og takke alle våre kunder som støtter opp om lokal handel og benytter tjenestene i sentrene våre», sier kjøpesenterdirektør Marianne Sørbøe.

«Det blir aktiviteter og konkurranser og gode tilbud 3 hele dager til ende, så her blir det noe for alle», lover hun.

Følg med i våre kanaler for info om programmet på ditt lokale Alti-senter.

Med tro på lokal handel

Det har vært litt av en reise! Den raske veksten og alt vi har fått til på disse årene hadde ikke vært mulig uten alle dyktige medarbeidere vi har med oss, så hurra for alle Alti-ansatte!

«I en tid med store endringer i handlemønsteret, må vi være på hugget og tilby kundene det de ønsker å finne innenfor våre kjøpesentervegger. Det vil delvis være andre varer og tjenester enn det vi har hatt i sentrene før.

Kundene våre er opptatt av lokal handel og ser hvor viktig det er for lokalsamfunnet. Fagkunnskap og menneskelig kontakt mellom kunde og selger går ikke av moten. I tillegg har vi i Norge et klima som tilsier at senterhandel er praktisk og rasjonelt.

Netthandel og fysisk handel blir mer og mer integrert, det ene utelukker ikke det andre. Samspillet mellom det fysiske og digitale skaper enkle og gode kundeopplevelser. Jeg har god tro på at sentrene er liv laga, hvis vi er flinke til å utvikle oss og tenke nytt. Og det skal vi klare!» sa adm. dir. Lars Ove Løseth i pressemeldinga som ble publisert i 2019.

«Dette gjelder fremdeles. Vi skal utvikle lokale tilbud og aktiviteter for å skape attraktive byer og tettsteder. Vi er noe for alle og alt for noen.», sier Marianne Sørbøe.

«Vi gleder oss til fortsettelsen, for, som vi sier: vi er Alti best sammen

FBC Alti5ar