Bjørkelangen Næringspark har en god beliggenhet og ligger lett tilgjengelig på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Handlesparken til OTS Eiendom AS består av 6 forskjellige bygg, og blant leietakerne finner vi Europris, Plantasjen, Power, Gausdal Landhandleri, MOVA treningsstudio, Vianor, Bygeservice og snart Hurtigruta Carglass. Rusta skal etablere seg i næringsparken i 2025.
I tillegg finner vi hurtigladestasjon samt dieseltank fra Driv.

Området har svært god parkeringsdekning.

Byggene i Bjørkelangen Næringspark har et totalareal på ca. 11.000 kvm. og leietakerne omsetter for NOK 200 mill. årlig.

En av eierne i OTS Eiendom, Blinken Holding AS, har også eierskap i Alti Bjørkelangen Syd, den ene delen av Alti Bjørkelangen.

Ole-Tom Nordby i OTS Eiendom uttaler at «Vi ser frem til å profesjonalisere forvaltningen også i handelsparken på Bjørkelangen. Vi ser for oss en god synergieffekt av å kunne bli en del av «Alti-familien» på Bjørkelangen sammen med kjøpesentrene Alti Bjørkelangen Nord og Alti Bjørkelangen Syd. Vi gleder oss til å komme i gang, sammen med Alti sitt gode forvalterteam.»

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS sier at «Vi er glade for å ha inngått samarbeid om forvaltningen av Bjørkelangen Næringspark, og med dette utvide vårt engasjement på Bjørkelangen. Det er godt å se det store engasjementet som eierne i OTS Eiendom har lokalt, og så håper vi også å kunne tilføre noe nytt. Vi ser fram til å komme i gang med arbeidet, sammen med eierne.»

BjørkelangenNæringspark_1

BjørkelangenNæringspark_2

OTS Eiendom AS

OTS Eiendom AS eies av Blinken Holding AS og Motor Line AS.

Målet har vært å utvikle store deler av Bjørkelangen Næringspark til et «cluster» for bilbasert varehandel (handelspark). Selskapet eier nå elleve bygg fordelt på åtte eiendommer i næringsparken med et totalt areal på over 11.000 kvm.