Blåhuset har en god beliggenhet midt i Ulsteinvik sentrum, med butikker i to etasjer og kontorlokaler i etasjene over. Her er det god parkeringskapasitet, både ute og inne.

De 15 butikkene i senteret omsatte samlet for NOK 221 mill. i 2023.

Blåhuset åpnet dørene for første gang i 2001, og i 2008 ble senteret utvidet til 12.000 kvm.

Deler av 2. etasjen ble ombygd i 2016, for å bedre kundeflyten og tilkomsten, samt øke attraktiviteten til kjøpesenteret. Blåhuset er en møteplass for alle aldersgrupper, med en fin blanding av lokale og kjededrevne butikker.

Eier av Blåhuset er det lokale konsernet Ulsmo AS, som har virksomhet innen maritim, finans og eiendom.

Administrerende direktør i Ulsmo AS, Ingerid Ulstein, uttaler at Alti er en ung og raskt voksende aktør på forvaltningssiden for kjøpesenter. Vi eier kun ett kjøpesenter og har den siste tiden ønsket oss inn i et samarbeid med noen som har mer erfaring, bredere nettverk og markedsmakt innenfor dette segmentet enn det vi har selv. Vi er derfor svært glade for at vi har funnet tonen med Alti og tror at Alti Blåhuset går en lysere fremtid i møte sammen med både en sterk eier og forvalter.

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS sier at «Blåhuset i Ulsteinvik er et senter med mange gode kvaliteter i et spennende markedsområde. Vi ser frem til det nyetablerte samarbeidet med Ulsmo AS, og å sammen utvikle senteret videre.»

Ingerid Ulstein

Ingerid Ulstein, adm. dir, i Ulsmo AS

Lars Ove Løseth Foto Krafftwork

Lars Ove Løseth, adm. dir. i Alti Forvaltning AS

FAKTA

Ulsmo AS

Ulsmo er et familieeid investeringsselskap fra Ulsteinvik på Sunnmøre og driver sin virksomhet innenfor maritim, eiendom og finans. Den maritime virksomheten gjøres gjennom Ulstein Group som er en internasjonalt anerkjent leverandør av skipsdesign, skipsbygging og systemløsninger for skip i tillegg til ettermarkedet for ombygginger og klassinger, Eiendom drives gjennom Ulsmo Eiendom som har fokus på næring og bolig. I tillegg har Ulsmo sin egen finansforvaltning gjennom Ulsmo Finans der forvaltningen skjer primært gjennom investeringer i nordiske selskaper og derivater.

www.ulsmo.no

 

Alti Forvaltning AS

Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre, og har avdelinger i Arendal, Mandal, Trondheim og Oslo. Med denne avtalen er selskapet engasjert i 49 kjøpesentre.

www.alti.no/alti-forvaltning