Samfjordkvartalet er møteplassen for handel i sentrum av Brattvåg, kommunesenteret i Haram kommune.

Dette var et tidligere industribygg, men fra 2005 ble det etablert et kjøpesenter her.

Senteret har 11 leietakere, som samlet omsetter for rundt 100 mill. i året. Blant leietakerne finner vi Sport 1, Bunnpris, Vinmonopolet og Brattvåg Fjordhotell.

I 2014/2015 ble det foretatt en større oppgradering av fasadene, og i 2019/2020 ble selve senteret renovert, så det fremstår som nytt og moderne.

Reidar Sandøy, styreleder i Samfjordkvartalet AS, uttaler at «Vi er svært glade for å ha inngått en avtale med Alti. Alti er en stor aktør innen senterdrift og vil nå tilføre Samfjordkvartalet en ny dimensjon og løfte senteret, Brattvåg og Haram med omland til et nytt nivå».

Sandøy representerer Bunnpris Møre/ I.K Lykke, som er en av de største eierne i Samfjordkvartalet AS.

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS sier at «Samfjordkvartalet er et fint tilskudd til vår forvaltningsportefølje i Møre og Romsdal. Senteret er et fint lokalsenter med gode utviklingsmuligheter, og vi ser fram til å komme i gang med arbeidet.»

FAKTA

Samfjordkvartalet AS

Samfjordkvartalet har røtter nesten tilbake til Brattvåg sin start i 1911. Arealene har hatt mange funksjonere og oppgraderinger gjennom årene. Senteret fremstår nå som et samlende handelsmiljø i Brattvåg. Eiendomsselskapet har 10 eiere, der disse er de største: Brødr. Dyrøy AS, Bunnpris Møre AS, LAG Invest AS og H.I. Giørtz Holding AS.

https://samfjordkvartalet.no

SK 1