Sveberg Handelspark ligger på Sveberg ved E6, midt mellom Trondheim og Stjørdal.

Handelsparken har 10 leietakere fordelt på 15 552 m² og huser bl.a. Rema 1000, Vinmonopolet, Lager 157 og Boots Apotek i tillegg til andre spennende butikker.

Sveberg Handelspark har ca. 550 gratis parkeringsplasser på tak og bakkeplan, og har også innfartsparkering for pendlere og en ubetjent bensinstasjon.

Christopher W. Felix, markeds- og utleiedirektør i Wahl Eiendom, uttaler at «Utviklingen av Sveberg Handelspark er svært viktig for oss. Vi har foretatt store investeringer i eiendommen det siste halvannet året og ser starten på en skikkelig revitalisering av senteret. Å få med oss Alti på laget ser vi på som et strategisk viktig grep og gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med dem.»

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS sier at «Sveberg Handelspark har et godt potensial for videre utvikling og vi er allerede i gang med å se på mulighetene for senteret. Vi takker for tilliten fra eierne og ser fram til et godt samarbeid videre med Wahl Eiendom.»

FAKTA 

WAHL EIENDOM AS

Wahl Eiendom AS etablerte sin eiendomsvirksomhet i 1984. Historien strekker seg imidlertid tilbake til 1905, der man frem til 1984 eide og drev en av Norges største trykkerivirksomheter.

Virksomheten i Wahl Eiendom i dag er i all hovedsak knyttet til forvaltning, foredling og utvikling av egen langsiktig eiendomsportefølje. Wahl Eiendom er også involvert i boligutvikling i Bergensregionen gjennom datterselskapet Webu AS.Selskapet eies i dag av Sigurd A. Wahl, Camilla Wahl og Sebastian Wahl.

 

ALTI FORVALTNING AS

Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre, og har avdelinger i Arendal, Mandal, Trondheim og Oslo. Med denne avtalen er selskapet engasjert i 50 kjøpesentre.