Fakta om senteret

Amandastorsenter
Alti Amanda - det ledende kjøpesenteret i Haugesund

Longhammervegen 27, 5536 Haugesund

Kart

Markedet

Alti Amanda ligger på Raglamyr næringsområde i Haugesund, som er største hub og knutepunkt for handel på Haugalandet. Senteret har siden 1997 vært den foretrukne shoppingdestinasjon og møteplass for folk i Haugesund.

Senteret har den beste tilgjengeligheten, med 1600 gratis p-plasser og mange bussforbindelser til primær- og sekundærområdene. Adkomst fra de største hovedveiene er umiddelbare og enkle, og det er kun 6 km til sentrum fra Raglamyr

Haugesund har høy befolkningsvekst og har funksjon som regionsenter. Kommunen er 5. høyeste på handel pr. innbygger og har lang historie for kremmerånd innen handel. Det er en kultur- og fritidsinteressert populasjon og byen byr på mange tilbud innenfor nevnte kategorier.

Alti Amanda_banner

 • Primærmarked

  Antall personer

 • Primærmarked, Haugesund

  78.000

 • Sekundærmarked

  Antall personer

 • Sekundærmarkedet

  38.000

Alti Amanda_fasade

Alti Amanda er et veldrevet kjøpesenter som har vært etablert som en shoppingdestinasjon i Haugesund og omland siden 1997. Senteret har en lys og vennlig atmosfære som gir våre kunder en trivelig handleopplevelse. Det brede og inspirerende utvalget av butikker og tjenester har spesielt fokus på attraktive familiekonsepter, damemote og herremote.

Amanda Storsenter ble kjøpt av Aurora Eiendom AS i 2021 og har siden da vært forvaltet av Alti. Senteret byttet navn til Alti Amanda i 2022. 

God tilgjengelighet

Med kort vei fra Haugesund sentrum, god parkeringskapasitet og hyppige bussforbindelser er Alti Amanda lett tilgjengelig for alle. 

Meget god kundesti

Dwelltime 72 min. Høy snitthandel og god kundetilfredshet.

Gode familiekonsepter

Det brede og inspirerende utvalget av butikker og tjenester har spesielt fokus på attraktive familiekonsepter, damemote og herremote.

Stor kundeklubb

27.000 medlemmer

Sterk på egne kanaler

Mange følgere på Facebook, Instagram og Snapchat.

TA KONTAKT MED OSS FOR MER INFORMASJON

Kontaktpersoner