Fakta om senteret

Kart Alti Harstad
Alti Harstad - en ny bydel bygges på Larsneset

Markedet

Alti Harstad bygges på området Larsneset, langs kaia i Harstad. Dette blir et attraktivt område med boliger med panoramautsikt, hyggelige spisesteder og handel. Dagens senter, Bertheustorget, blir en del av det nye kjøpesenteret. 

Alti Harstad, med handel, servering, bolig og underholdning er plassert rett ved hurtigrutekaia, bysentrum og byens nye kollektiv-knutepunkt. Flere hoteller ligger i umiddelbar nærhet. 
Alti Harstad blir liggende lengst nord i Fjordgata i sentrum, og det skjer mye langs denne veien, som vil gjøre området enda mer sentralt.
Det er mange andre prosjekter og planer som skaper fornyelse og utvikling i Harstad sentrum for tida; boligbygging, videregående skole, Blå Visningssenter, hotell og konferansesenter/konsertarena.

Harstad kalles ofte kulturbyen i nord og er fast vertskap for festspillene i Nord-Norge.

Harstad kommune har 25 000 innbyggere, ligger nordøst på Hinnøya, 44 km fra Evenes flyplass. I Harstad møtes nord- og sørgående Hurtigrute hver morgen, og herfra går det hurtigbåter til Tromsø, Finnsnes, Senja m.fl. steder.

Alti Harstad Fasade2


Mange butikker og serveringssteder har allerede inngått avtale om arealer i Alti Harstad, men vi har plass til flere. Ta kontakt med oss som jobber med prosjektet - se nede på siden.

Boligdelen bygges i flere etapper, og det har vært rift om leilighetene. Her får man bo urbant og sentrumsnært, men likevel vil beboerne kunne kjenne lukten av gress - med hage planlagt på taket.

Når hele utbyggingen på Larsneset er ferdig, vil Harstad ha fått over 100 toppmoderne leiligheter i varierende størrelser, et kjøpesenter med et variert tilbud av butikker og spisesteder, innendørs parkering for beboerne – og med parkanlegg på taket, der det er mulig å nyte utsikten over Vågsfjorden og innseilingen til Harstad.

Kontaktpersoner

Våre kjøpesenter