Fakta om senteret

Røa Torg_kart
Røa Torg

Tore Hals Mejdells vei 5, 0751 Oslo

Kart

Markedet

Røa Centrum AS inngikk i mars 2023 avtale med Alti om forvaltning av selskapets kjøpesenter Røa Torg i Oslo.

Røa Torg eies av Nordeng-familien, som har hundre års historie på Røa, der starten var småbruk og senere utbygging av eiendommen. En av familiegrenene startet forretning Nordeng Ekvipering – senere Nordeng Mote – som holdt det gående i 70 år. Butikkdriften ble avviklet i 2016 for å sette fullt fokus på utvikling og fornyelse av eiendomsmassen.
Røa Torg ble ferdigstilt i 2020, med et felles torg med grøntområde, et glassbygg med servering, og automatisert garasjeanlegg med 115 plasser. Senteret åpnet for fullt i 2021.
Beliggenheten er svært sentral, rett ved Røa-krysset, Røa T-banestasjon, og Samfunnshus Vest.
Videre er det oppført 200 boliger i umiddelbar nærhet, inkludert 63 enheter over senteret. Her er det tilrettelagt for et unikt sentrumstilbud på Røa ved å skape gode opplevelser for nærmiljøet gjennom handel, servering og et aktivt torg.

På Røa Torg finner kundene kjente leietakere som Coop Mega, Vinmonopolet, Åpent Bakeri og Apotek 1, i tillegg til spennende nisjebutikker.

Adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS uttaler at «Røa Torg er et nytt og spennende senter med god lokal forankring. Senteret blir et positivt bidrag til vår portefølje, og vi ser frem til å komme i gang med arbeidet i samarbeid med eierne».

«Vi er godt fornøyde med avtalen og ser frem til at dette skal få positive ringvirkninger for våre leietakere», sier Jarle Johansen, daglig leder i Røa Centrum AS.

 

Røa Torg Inne1 Lite


Kontaktpersoner